Durf Te Vragen

Modified: 

Durftevragenworkshop in Roermond

Op maandag 9 mei 2011 heeft MijnDroomfabriek Durftevragen voor het eerst naar Roermond gehaald.

“Durftevragen brengt mensen en wensen bij elkaar met als resultaat dat personen, die elkaar soms amper kennen, elkaar helpen dromen waar te maken en ambities te realiseren.”

Wil jij graag een keer mee doen aan Durftevragen. Laat het me weten via info@mijndroomfabriek.nl. Als zich voldoende deelnemers aangemeld hebben organiseer ik opnieuw een durftevragen in Roermond.

 

Wat is Durftevragen?

Tijdens een Durftevragen workshop gaan 10 tot 12 deelnemers gedurende vier uur aan de slag met elkaars vragen en wensen en aan het einde van zo’n sessie gaat iedereen naar huis met een berg tips, trucs, ideeën en contacten. Werknemers, ondernemers, zzp’ers, werkzoekenden en studenten; iedereen is welkom.

.

De basis

Durftevragen is gebaseerd op een aantal principes. Dit zijn er een paar:

• Mensen vinden het leuk een ander te helpen;

• Groei begint met geven;

• Het stellen van de juiste vraag levert het beste resultaat;

• Waarde uitwisselen genereert zijn eigen energie.

 

Waardebepaling achteraf

Durftevragen vindt plaats op basis van waarde bepaling achteraf. Dat betekent dat je achteraf zelf mag bepalen wat je deelname aan de sessie je waard is gebleken. Op de website staat meer achtergrondinformatie hierover. Je kunt deelnemen op basis van geld en een factuur of nav een verlanglijstje dat iedere begeleider heeft gemaakt, met zaken erop die ze graag zou willen hebben, waar ze blij van worden.

.

Aanmelden of meer info over DTV

www.durftevragen.com